Event marketing

Event marketing

Event marketing

Event marketing?!

Sve više i više potrošača postaje slijepo na tradicionalne reklame bile one na TV-u, webu ili u tisku. No, kreativna marketinška tehnika kao što je event marketing, kod tih istih potrošača stvara sve više i više interesa za brendove.

Event marketing je način privlačenja pozornosti drugačiji od bilo kojeg drugog oblika marketinga. Bavi se kupcima u njihovom svakodnevnom okruženju jasno dajući do znanja što je određena usluga, prozivod ili brend. Event marketing često može biti ‘isfuran’ i kao neka cool fora koja će plijeniti pažnju te na taj način u glavama potrošača stvoriti trajnu uspomenu na brend koji stoji iza njega.

A zašto je važan event marketing?

Zato što potrošač voli osjećati povezanost sa brendom kojem je vjeran.

Zato što može istaknuti jedinstvenu osobnost vašeg brenda i dati vam priliku da se družite sa svojim klijentima, a to je posebno važno i interesantno za online tvrtke koje često ostaju skrivene iza svoje web stranice.

Zato što vas čini dijelom klijentovog svijeta.

Zato što će najučinkovitiji oblici event marketinga potaknuti publiku na čitanje, pisanje i razgovor o vašem proizvodu, usluzi ili brendu – o vašem poslovanju.

 

 

About the Author