Event management agencija

 

U podebljem hrvatskom rječniku koji sadrži ni manje ni više nego 400 000 riječi, upravo je ‘paprika’ jedna od rijetkih koja je nastala u hrvatskim ustima, na hrvatskom jeziku i iz njega prešla u mnoga druga usta i jezike. Tako svakodnevno tu istu riječ izgovaraju Englezi, Nijemci, Španjolci, Talijani, Francuzi, Rusi, Grci, Mađari, Šveđani, Česi, ali i mnogi drugi. I ne samo da ju izgovaraju nego papriku kao takvu obožavaju i pojesti jer njezina pikantnost potiče hormon sreće i čini ih sretnima.

A u kakvoj su vezi paprika i event management agencija? U vrlo bliskoj jer upravo naša agencija začinit će svaku vašu promociju, a vaše evente učiniti pikantnim i posebnim. I naposljetku, bit ćete sretniji i Vi i Vaša tvrtka.

Paprika je agencija za organizaciju i produkciju evenata/događanja. Nastala je u Zagrebu 2014. godine kao ideja dviju nasmijanih ‘eventuša’ koje se vole zabavljati i uživati svuda gdje se nađu, a prije svega obožavaju se baviti organizacijom i promocijom jer njihovoj inspiraciji nema kraja.

Ideje u našoj glavi su nepresušne kao i recepti u debeloj bakinoj kuharici. I zato već danas zakoračite u našu bogatu kuhinju i zakuhajte najsočniji i najpapreniji ‘paprikaš’ koji će bez daha ostaviti i one najzahtjevnije i najsitije.

Možda još uvijek nemamo daleku povijest, ali imamo najbolji recept za osmišljavanje, organizaciju i produkciju korporativnih evenata, poslovnih konferencija, kulturnih, turističkih i inih manifestacija te svih mogućih privatnih i tematskih partya.

Sastojci: nekoliko kilograma kretivnih ideja, šalica profesionalnosti, tucet stručnosti, paket volje, tisuću grama osmijeha, prstohvat ljubavi i jedna velika žlica sreće.

Paprika, začinite vašu promociju!